Lieve lezers, 

Ik was van plan te zeggen hoe druk ik wel niet ben geweest en dat er geen tijd was om te schrijven. Maar eerlijk gezegd is dat onzin. De tijd gaat gewoon enorm snel en waren andere dingen belangrijker. Maar ik ben er weer en heb ontzettend veel zin om weer wat meer te schrijven en te delen met jullie. 

Ik ben deze blog eigenlijk begonnen om mijn ervaring te delen nadat ik de ziekte van Graves had. Het proces van hoe ik me in mijn lichaam veranderde en wat ik er aan gedaan heb om me weer gelukkig in mijn lichaam te voelen. Mijn oplossing vond ik in fitness. Mensen vragen wel vaker waar haal je de tijd vandaan. Maar als je je draai gevonden hebt dan maak je tijd om te sporten. Het is dan geen moeten maar willen. 

Ik ben benieuwd of er onderwerpen zijn waar jullie graag meer over zouden willen weten. Ik kijk uit naar jullie reacties! 

Liefs, 

Lo.