Lieve lezers, 

Ik heb de afgelopen tijd veel te weinig van me laten horen. Sorry daarvoor. Je kent het wel drukke dagen. School, werk en sporten natuurlijk. Gelukkig heb ik daar mijn tijd nog wel voor kunnen vinden. 

Ik moet zeggen dat ik niet meer zonder sporten kan. Het voelt heel vervelend als ik niet kan gaan. 

Op dit moment ben ik aan het trainen om eventueel mee te doen aan een wedstrijd powerlifting! Dat bestaat uit drie onderdelen; Squaten, deadliften en bankdrukken. Nu moet ik zeggen dat de beenoefeningen me goed afgaan! Het verbaast me hoeveel ik aan kan. Bankdrukken gaat jammer genoeg niet zo soepel. Daar zal ik dus nog even wat meer mijn best voor moeten doen! 

   
 
120 kg deadlift ( heel charmant gezicht erbij )

Hoe gaat het bij jullie? Ik lees graag jullie verhalen! 

Liefs Lo