Lieve lezers, 

Crossfit gaat goed. 3 keer in de week volg ik deze ontzettend leuke les. En daarnaast fitness ik nog 1 a 2 keer met een ontzettend goede trainer. Na een tijdje fitness heb je haast geen spierpijn meer het wordt iedere keer minder en minder. Maar als ik dan weer alleen getraind heb en afgebeuld ben door mijn trainer dan kan ik haast niet meer naar huis lopen. Hoe gek het ook klinkt, dat is zo’n prettig gevoel. Naast mijn trainer heb ik nog een hulpje mijn sportbandje. Ik heb een super leuk/handig sportbandje dat meet hoeveel ik beweeg en hoeveel calorieën ik verbrand. Daarnaast monitoord het ook je slaap. Hoeveel uur je slaapt en of je diep en licht slaapt. Ideaal! Ik raad het iedereen aan! Wil je kijken waar ik het over heb ga dan naar. www.producase.com

Ik wil alles uit mezelf halen. Ik wil in de spiegel kunnen kijken en denken ik ben echt tevreden met mezelf. Ik vind het zo ontzettend knap als mensen dat kunnen en dat ook echt vinden. Je lichaam is zo ontzettend belangrijk. Als je zelf niet tevreden bent dan zal je dat altijd uitstralen. Maar andersom ook. Wanneer je echt happy bent met jezelf dan laat je dat ook zien. We schuilen nu ( ik tenminste ) achter onzekerheid en dat is eigenlijk zo ontzettend zonde. Wees blij met wie je bent en ben je dat niet ga er dan iets mee doen. 

Liefs Lo