Lieve lezers, 

Sorry het is al weer even geleden sinds mijn laatste bericht. Drukke dagen je kent het wel. Sinds januari ben ik, zoals waarschijnlijk veel anderen, begonnen met fitness. Een nieuw jaar, goede voornemens. Ik wilde graag 3 a 4 keer per week sporten. Geen idee of dit haalbaar was. Aan het begin ben je altijd gemotiveerd maar eerdere pogingen bij de sportschool waren geen succes. 

Om mezelf te motiveren kocht ik nieuwe sportkleding zodat ik me comfortabel voelde om te gaan sporten. Ik ben rustig aan begonnen met wat cardio trainingen en wat krachtoefeningen. Eerlijk gezegd vlogen de weken voorbij. Doordat ik vooruitgang zag begon ik echt te genieten van het sporten. Naast het fitnessen in de zaal ben ik de les cross fit erbij gaan volgen. Dit is een parcour met kracht oefeningen en doordat je oefening achter oefening doet haal je daar je cardio uit. Het is zo’n ontzettend prettig gevoel als je merkt als je beter wordt en steeds zwaarder kan trainen. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel plezier uit fitness kon halen. 

Zoals jullie hebben gezien was ik behoorlijk wat aangekomen. Om zelf te zien wat de verschillen waren ben ik foto’s gaan maken en laat ik op de sportschool om de zoveel tijd mijn vet meten doormiddel van een huidplooimeting. 

Liefs Lo.